Rate this post

به گزارش عاشق وب گزارش ها حاکیست که هواوی موفق شده است در سه ماهه سوم سال جاری میلادی حدودا نیمی از بازار موبایل چین را به خود اختصاص دهد.
به گزارش عاشق وب به نقل از ایسنا، به نظر میرسد تحریم های دولت ترامپ، ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا ضد هواوی چندان هم به ضرر این شرکت چینی تمام نشد و باعث شد خیلی از کاربران و مصرف کنندگان چینی به منظور مقابله به مثل با تحریم و محدودیت های خصمانه آمریکا، به جای خریداری محصولات شرکت های آمریکایی همچون اپل، به استفاده و خریداری از گوشی و گجت های هوشمند چینی همچون هواوی روی آوردند و همین باعث شد که این غول تکنولوژی بتواند در سه ماهه سوم ۲۰۱۹ میلادی ۴۲ درصد از بازار چین را تصاحب کند و سهم خویش را در این بازار بزرگ و مهم به نصف برساند.
طبق گزارش cnbc، هواوی در این بازه زمانی توانست ۴۱.۵ میلیون دستگاه گوشی را در بازار چین به فروش برساند و بدین ترتیب سهم خویش را به ۴۲ درصد برساند.
بر مبنای اطلاعات و آمارهای انتشار یافته از جانب کارشناسان فعال در موسسه تحقیقاتی کانالیز، میزان فروش و عرضه گوشیهای هوشمند در سومین فصل از سال جاری میلادی نسبت به مدت مشابه سال قبل دو سوم افزایش پیدا کرده است.
هواوی هم اکنون دومین تولیدکننده بزرگ موبایل در جهان به حساب می آید که در جایگاه پس از سامسونگ و پیش از اپل قرار دارد و علاوه بر تولید و عرضه گوشیهای موبایل، در زمینه توسعه زیرساخت های مربوط به شبکه های مخابراتی و اینترنتی فعالیت های گسترده ای دارد.
هواوی که بدون شک بزرگترین اپراتور مخابراتی و توسعه دهنده تجهیزات اینترنتی در جهان به حساب می آید، در کشورهای گوناگونی مبادرت به عرضه خدمات و توسعه تجهیزات لازم برای برقراری شبکه نسل پنجم اینترنت ۵G کرده اما با عنایت به اعمال تحریم های جدید از جانب کاخ سفید و تلاش دولت آمریکا برای متقاعد کردن متحدانش همچون کانادا، استرالیا، نیوزلند، ژاپن و برخی دیگر از کشورهای اروپایی همچون انگلستان، هلند و آلمان، با مشکلات گوناگونی در مورد فروش محصولات، گوشیهای هوشمند و همینطور نصب و راه اندازی تجهیزات و زیرساخت های مربوط به شبکه ۵G روبرو شده است.
بدون شک مشکلات و کشمکش های دولت آمریکا با هواوی از جنجال برانگیزترین و خبرسازترین اتفاقات سال ۲۰۱۸ میلادی بود که به نظر می آید به این زودی تمام نخواهد شد. هواوی که بزرگترین تولیدکننده و توسعه دهنده تجهیزات مخابراتی و دومین سازنده و عرضه کننده موبایل در جهان به حساب می آید، قبل از این هم در طول یک سال گذشته از جانب دولت ترامپ تحت فشارهای سیاسی و تجاری زیادی قرار گرفته بود و نگرانی های امنیتی خویش را به سایر کشورهای هم پیمان آمریکا نظیر استرالیا، نیوزلند، کانادا، ژاپن و بریتانیا منتقل کرده بود تا آنها هم به همکاری با این شرکت چینی خاتمه بخشند که بدین ترتیب بتواند در ادامه جنگ تجاری با چین، ضربه مهلکی بر اقتصاد این کشور پهناور وارد کند و به عقیده خیلی از تحلیل گران، جلوی رشد سرسام آور و شکوفایی سریع اقتصادی غول های تکنولوژی چینی را بگیرد.
با اینکه دولت چین و شرکت هواوی همه این اتهامات و نگرانی های امنیتی را بارها رد و تکذیب کردند، به نظر می آید که نگرانی در مورد جاسوسی از اطلاعات کاربران در کشورهای مختلف ضد این اپراتورهای مخابراتی همچنان وجود دارد.