آگوست 21, 2026

عاشق وب

سایتی برای دوستداران وب. اخبار روز فناوری اطلاعات را در سایت عاشق وب دنبال کنید

همدستی هوش مصنوعی آمازون و والمارت با تقلب در کالا

همدستی هوش مصنوعی آمازون و والمارت با تقلب در کالا
عاشق وب: دستیاران خرید مجهز به هوش مصنوعی آمازون و والمارت می توانند محصولات دارای برچسب اشتباه ساخت آمریکا را شناسایی کنند؛ در عین حال، این خرده فروشان بزرگ از این فنآوری استفاده نمی کنند.
Rate this post

به گزارش عاشق وب به نقل از رویترز، این یافته ها بار دیگر پرسش هایی در رابطه با انگیزه های دوگانه خرده فروشان در استفاده از دستیارهای خرید هوش مصنوعی مطرح کرده است؛ فناوری ای که از یک سو می تواند به شناسایی اطلاعات نادرست کمک نماید و از طرفی، برای افزایش خرید و هزینه کرد مشتریان مورد استفاده قرار می گیرد.
دستیار صوتی «الکسا برای خرید» آمازون و دستیار هوش مصنوعی «اسپارکی» والمارت می توانند مغایرت میان ادعاهای صریح در رابطه با «ساخت ایالات متحده» و اطلاعات متناقض درج شده در لیست محصولات را شناسایی کنند. در عین حال، هنگامی که محققان از این دستیارها پرسیدند چرا شرکت ها برای رویارویی با برچسب گذاری نادرست اقدام بیشتری انجام نمی دهند، پاسخ ها به طور عمده به ملاحظات تجاری و مسئولیت قانونی اشاره داشت.
برای مثال، هنگامی که از اسپارکی پرسیده شد چرا کالاهایی با برچسب مشکوک «ساخت آمریکا» را علامت گذاری نمی کند، این دستیار پاسخ داد که کمیسیون تجارت فدرال آمریکا (FTC) معمولا قوانین مربوط به این برچسب را ضد تولیدکنندگان اجرا می کند، نه خرده فروشان.
چت بات والمارت در توضیح این رویکرد اظهار داشت: «این یک محاسبه تجاری است، نه یک توجیه حقوقی.»
سخنگوی آمازون هم اعلام نمود اطلاعات مربوط به منشا کالا، در صورت وجود، در صفحه جزئیات محصول نمایش داده می شود. این شرکت همینطور ادعا نمود به صورت مستمر درحال بهبود قابلیت «الکسا برای خرید» است تا اطلاعات دقیق تری در رابطه با محصولات در اختیار شمار بیشتری از مشتریان قرار گیرد.
بر اساس قوانین کمیسیون تجارت فدرال آمریکا، محصولاتی که با عنوان «ساخت آمریکا» تبلیغ می شوند، باید به صورت کامل یا تقریبا کامل در ایالات متحده تولید شده باشند. FTC سال قبل هم با اشاره به سیاستهای آمازون و والمارت برای اجبار فروشندگان به عرضه اطلاعات دقیق، از این دو شرکت خواست نظارت جدی تری بر ادعاهای فروشندگان شخص ثالث در رابطه با «ساخت آمریکا» بودن محصولات داشته باشند.

منبع: