آگوست 7, 2026

عاشق وب

سایتی برای دوستداران وب. اخبار روز فناوری اطلاعات را در سایت عاشق وب دنبال کنید

ببینید شاهراه حمله به زیرساخت های کشور کجاست؟

ببینید شاهراه حمله به زیرساخت های کشور کجاست؟
عاشق وب: یک برنامه نویس و کارشناس فناوری اخطار داد که تلفن های همراه آلوده به بدافزار می توانند به ابزاری برای اجرای حملات گسترده سایبری مقابل فروشگاه های اینترنتی، سامانه های حمل و نقل هوشمند و سایر زیرساخت های دیجیتال کشور تبدیل شوند.
Rate this post

به گزارش عاشق وب به نقل از خبر آنلاین، در میزگرد «فیلترینگ امنیت آورده است؟» میلاد نوری با تشریح شیوه این حملات گفت مهاجمان با استفاده از گوشیهای آلوده، حجم زیادی از درخواست ها را به سیستم های هدف ارسال می کنند. به قول او، از آنجائیکه این درخواست ها از جانب دستگاه های حقیقی کاربران و با شماره تلفن معتبر ارسال می شود، سیستم های امنیتی و فایروال ها با دشواری قادر به شناسایی و مسدود کردن آنها هستند.
وی همین طور با اشاره به سابقه حملات باج افزاری در ایران اظهار نمود که پلت فرم هایی مانند علی بابا، زرین پال و فلایتیو در مقاطعی هدف این حملات قرار گرفته اند.
نوری افزود هکرها با سودجستن از دستگاه های آلوده، برای توقف حملات یا تغییر مسیر آنها درخواست باج، همچون بیتکوین، مطرح می کردند و بنابراین، تلفن های همراه کاربران عادی به ابزاری برای حمله به زیرساخت های داخلی تبدیل گشته اند.
متن کامل این میزگرد را اینجا بخوانید.
به اجمال، به قول او، از آنجائیکه این درخواست ها از طرف دستگاههای حقیقی کاربران و با شماره تلفن معتبر ارسال می شود، سیستم های امنیتی و فایروال ها با دشواری قادر به شناسایی و مسدود کردن آنها هستند.

منبع: