به گزارش عاشق وب به نقل از تک رادار، او هنگام سخنرانی در مراسم «مایکروسافت بیلد» توضیح داد شرکت مشغول کار روی یک روش جدید برای دیتاسنترهای خود است و تصمیم دارد سیستم های خنک کننده را بهبود بخشد و مصرف آب را کمتر کند.
در واقع نادلا ادعا نمود مصرف آب یک سال واحد آن در «ماونت پلیزنت» واقع در ویسکانسن فقط به اندازه یک رستوران است که دلیل این امر طراحی عمودی و ساختار دو طبقه دیتا سنتر بشمار می رود.
وی همینطور اصرار کرد کسب وکار ابر رایانشی آزور شرکت حالا بیشتر از ۵۰۰ دیتاسنتر در ۸۰ منطقه را پوشش می دهد که او آنرا گسترده ترین ردپای ابرمقیاس پذیر موجود بر محیط زیست نامید. مایکروسافت افزود در ۱۸ ماه اخیر نسبت به دهه نخست فعالیت آزور، ظرفیت دیتاسنترها افزوده شده است اما همراه این گسترش ظرفیت نگرانی ها در رابطه با تاثیرات واحدهای مذکور بر محیط زیست نیز بیشتر می شود. نادلا در اینباره اظهار داشت: شاید مهم ترین حوزه طراحی برای ما این باشد که بتوانیم از جوامعی که این دیتاسنترها در آنجا فعالیت می نمایند، مجوز بگیریم.

More Stories
ایرانسل نحوه محاسبه حجم اینترنت را در حضور خبرنگاران شفاف کرد
معاون وزیر ارتباطات: نباید هر چالشی با دکمه قطع اینترنت پاسخ داده شود
اپل کارمزدهای توسعه دهندگان در اروپا را تغییر می دهد