به گزارش عاشق وب، شرکت انتقال دیتای آسیاتک در جهت انجام مسئولیت اجتماعی خود و همدلی با هموطنان عزیز بندرعباس، ۱۰ گیگ اینترنت با حجم بین المللی مجانی را برای مشترکان آسیاتکی در این شهر فعال کرده است.
به گزارش عاشق وب به نقل از مهر به نقل از روابط عمومی شرکت انتقال دیتای آسیاتک، این شرکت در جهت مسئولیت اجتماعی و چشم اندازهای خود، ازجمله: عرضه الهام بخش خدمات ارتباطی و زیرساختی، خلق زندگی و دنیای فناورانه بهتر، همراهی با مردم شریف هرمزگان را در این روزهای سخت تکلیف و اولویت خود می داند.
تلاش برای ایجاد و حفظ ارتباط پایدار در موقعیت های بحرانی چون حادثه انفجار در بندر شهید رجایی برای تسریع کمک رسانی، تسهیل ارتباطات سازمانی و انسانی و بازگشت وضعیت عادی یک لزوم است.
از این رو، آسیاتک با عرضه ۱۰ گیگ حجم بین المللی مجانی به مشترکان اینترنت پر سرعت ADSL، TD-LTE و OWA خود در شهر بندرعباس همراه صدمه دیدگان این حادثه غم بار و تسهیل گر روابط خواهد بود.
این سرویس به شکل خودکار به حجم اینترنت تمام مشترکان آسیاتکی بندرعباسی اضافه شده است.
More Stories
هدیه اعجاب انگیز ایرانسل به مناسبت روز جهانی ارتباطات
اولتیماتوم برای الکترونیک و هوشمند شدن نظارت لحظه ای فراهم می شود
مخبر: ساخت ماهواره مخابراتی در مدار ژئو، دستاوردی ملی و حاکمیتی است