Rate this post

عاشق وب میلیونر انگلیسی مدعی تولید الماس از CO2 شد
به گزارش عاشق وب به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، الماس ها بسیار زیبا هستند و معمولا برای مراسم نامزدی و عروسی ثروتمندان یکی از موارد ضروری می باشد، اما علاوه بر گران بودن، خسارات زیست محیطی و اجتماعی زیادی را هم با خود به همراه دارد.
اما اگر راهی دیگر برای ساخت الماس به جای بیرون آوردن آن از اعماق زمین وجود داشته باشد، چه می شود؟
“دیل وینس” میلیونر و دوستدار محیط زیست انگلیسی اعلام نموده است که می خواهد الماس هایی بسازد که کاملاً از آسمان گرفته شده باشند و با استفاده از گاز کربن دی اکسید(CO2) الماس تولید نماید.
وی از سنگ های تولیدی خود بعنوان “اولین الماس های تاثیر صفر در جهان” یاد می کند، به این مفهوم که تولید آنها هیچ اثر منفی بر محیط زیست ندارد. وی حتی ادعا می کند که با گرفتن CO2 از هوای آسمان می تواند به مقابله با آلودگی هوا هم کمک نماید.
“وینس” اظهار داشت: ساختن الماس از آسمان و از هوایی که تنفس می نماییم، یک ایده جادویی است. این کار، کیمیاگری مدرن است. ما برای داشتن الماس، دیگر نیازی به استخراج از زمین نداریم و می توانیم از آسمان الماس استخراج نماییم.
روش “وینس” حتی توسط موسسه بین المللی گوهرشناسی معتبر شناخته شده است.
کارشناسان و دوستداران محیط زیست به صورت فزاینده ای نگران استخراج الماس و تأثیرات زیست محیطی و اجتماعی آن هستند. طبق گفته “گاردین”، ​​تحقیقات تخمین می زنند که استخراج الماس می تواند منجر به استفاده از ۱۰۳۰ گالن (۳۸۹۰ لیتر) آب و تولید بیشتر از ۲۳۸ پوند(۱۰۸ کیلوگرم) کربن دی اکسید شود. تازه این ها بدون در نظر گرفتن شرایط غیرانسانی نحوه استخراج الماس ها است.
“وینس” توضیح داد که الماس های جدید او از راه یک فرایند ایمن به نام “رسوب بخار شیمیایی” ایجاد می شود که این شامل قرار دادن یک “دانه الماس” در یک محفظه مهر و موم شده است. سپس این محفظه همراه با گاز متان غنی از کربن تا ۸۰۰ درجه سانتیگراد گرم می شود. در نهایت عناصر کربن حاصل از گاز متان با “دانه الماس” پیوند می خورند و یک الماس ایجاد می کنند.
در این فرایند، کربن دی اکسید مستقیماً از هوا تأمین می شود و هیدروژن مورد نیاز برای ساخت متان با تقسیم مولکول های آب باران با استفاده از دستگاه الکترولیز با انرژی تجدیدپذیر تولید می شود.