به گزارش عاشق وب یک شرکت آمریکایی، فناوری جدیدی برای تشخیص کووید- ۱۹ عرضه کرده و موفق شده بودجه ای را از شرکت سرمایه گذاری متعلق به ˮبیل گیتسˮ دریافت کند.
به گزارش عاشق وب به نقل از ایسنا و به نقل از تک کرانچ، شرکت آمریکایی “کروماکد” (ChromaCode) برای عرضه یک فناوری که بتواند ظرفیت آزمایش “واکنش زنجیره ای پلیمراز” (PCR) را برای شناسایی افراد مبتلا به کووید- ۱۹ و بیماری های دیگر افزایش دهد، بودجه جدیدی را از شرکت سرمایه گذاری “Adjuvant Capital” که به بیل گیتس متعلق می باشد، جذب کرده است.
“الکس دیکینسون” (Alex Dickinson)، بنیان گذار و رئیس کروماکد اظهار داشت: ما می خواهیم چاره خوبی برای فضایی با منابع محدود عرضه دهیم.
“آدیتیا راجاگوپال” (Aditya Rajagopal)، دانشجوی فارغ التحصیل “موسسه فناوری کالیفرنیا” (CalTech) و مبدع این فناوری است که سابقه کار در گوگل را هم در کارنامه خود دارد.
این فناوری معروف به “HDPCR”، یک ابزار تشخیصی است که از الگوریتم ها و فناوری های حسی جدید برای افزایش اهدافی که قابلیت ارزیابی دارند، استفاده می نماید. HDPCR از تقویت سیگنال استفاده می نماید تا به شناسایی اهداف متفاوت بپردازد و آنها را با استفاده از رنگ های متفاوت، رمزگذاری کند. شاید استفاده از این تکنولوژی برای شناسایی افراد مبتلا به کووید- ۱۹، بتواند ظرفیت آزمایش را تا سه برابر گسترش دهد.
دیکینسون افزود: با کمک این فناوری می توان ۹۶ آزمایش را به صورت همزمان انجام داد. بدین ترتیب، آزمایشگاه ها با کمک این فناوری می توانند به جای ۳۲ نفر، آزمایش ۹۶ نفر را به صورت همزمان انجام دهند.
یکی از دیگر توانایی های قابل توجه HDPCR، شناسایی بیماری های دیگری علاوه بر کووید- ۱۹ است. دیکینسون افزود: ما در حال برنامه ریزی این آزمایش برای پاییز هستیم تا علاوه بر کووید- ۱۹، بیماری هایی مانند آنفلوانزا را شناسایی نماییم.
این فناوری می تواند چندین پاتوژن را آزمایش کند و همین توانایی، نتایج مهمی برای ردیابی گسترش بیماری در کشورهایی با درآمد متوسط و کم به همراه خواهد داشت. دیکینسون اظهار داشت: برای نمونه، مشکل اینجاست که تب در آفریقا می تواند هم نشانه کووید- ۱۹ و هم نشانه تب دنگی باشد. پزشکان با کمک این تکنولوژی جدید می توانند تفاوت میان این بیماری ها را تشخیص دهند.
سایتی برای دوستداران وب. اخبار روز فناوری اطلاعات را در سایت عاشق وب دنبال کنید
More Stories
ایسپا منتشر کرد؛ پیام رسان های محبوب دانشجویان
با رأی دادگاه؛ دیسکورد در روسیه و ترکیه بسته شد
معرفی پمپ های کارواش برتولینی و اینتر