Rate this post

به گزارش عاشق وب در جهت حذف گوشت از منوی غذایی دانشجویان دانشگاه کمبریج، کشاورزان از این دانشگاه انتقاد کردند.
به گزارش عاشق وب به نقل از ایسنا و به نقل از فارمرز ویکلی، هفته پیش خبر رسید که مقامات دانشگاه کمبریج با هدف کمک به محیط زیست، در منوی غذایی دانشجویان تغییراتی بوجود آورده اند و کترینگ این دانشگاه با حذف گوشت گاو و گوسفند از منوی غذایی دانشجویان، میزان کربن انتشار یافته توسط خویش را تا ۱۱ درصد کاهش داده است.
به دنبال این اقدام، کشاورزان از این دانشگاه انتقاد کردند و این اقدام را بی ربط خواندند.
این سیاست، منجر به افزایش گزینه های غذاهای گیاهی، کاهش ضایعات مواد غذایی و متوقف کردن فروش بطری های پلاستیکی یکبار مصرف شده است.
تیم کترینگ این دانشگاه اطلاع داده که در هر کیلو از مواد غذایی خریداری شده، ۳۳ درصد از انتشار گازهای کربن را کاهش داده اند.
اما “استورات رابرتز”(Stuart Roberts) نایب رییس جامعه بین المللی کشاورزان انگلیس اظهار داشت: طبیعتا مساله انتشار گازهای گلخانه ای برای همه ما یک چالش بزرگ به حساب می آید.
اما ممنوع کردن مصرف گوشت های گاو و گوسفند به صورت کلی کار بسیار پیچیده ای است.
وی افزود، خوب است که دانشگاه ها به فکر تغییرات زیست محیطی هستند و در نظر دارند نقش مثبتی در این رابطه ایفا کنند، اما این مورد خیلی آسان نیست و نمی توان به صورت کلی گوشت را از منوی غذایی دانشجویان حذف نمود.