به گزارش عاشق وب شرکت سازنده ربات های ناسا، نسخه جدیدی از ربات خویش را عرضه کرده است که می تواند به زیردریایی خودکار تبدیل گردد.
به گزارش عاشق وب به نقل از ایسنا و به نقل از فیوچریسم، شاید یک ربات خودکار بتواند ما را به داشتن یک مبدل در زندگی واقعی نزدیک کند.
این ربات موسوم به “آکوانات”(Aquanaut) می تواند از یک پری دریایی شبه انسان به شکل یک زیردریایی درآید؛ در نتیجه برای تعمیراتی که زیر دریا صورت می گیرند و کارهایی که انجام دادن آنها برای انسان خطرناک می باشد و به یک ربات نیاز دارد، مناسب می باشد.
“هوستون مکاترونیکز”(HMI)، شرکت سازنده آکوانات که بعضی از پیشرفته ترین ربات های ناسا را ابداع کرده، سال قبل اعلام نمود که می خواهد یک ربات زیردریایی چندمنظوره عرضه نماید و احتیاج به یک وسیله نقلیه مادر را برطرف کند.
ناسا اخیرا طی یک آزمایش، از نسخه جدید آکوانات در شبیه سازی شرایط ریزگرانش برای فضانوردان در حال آموزش بهره برد و آنرا در یک استخر بزرگ مورد بررسی قرار داد.
استفاده از این ربات هم اکنون فقط به آزمایش در استخرها محدود است اما بعد از این مراحل، به مأموریت در اقیانوس اعزام خواهند شد. آکوانات در این مأموریت ها باید بتواند از عهده تعمیر تجهیزات زیر دریا برآید.
هوستون مکاترونیکز امیدوار است که با عرضه آکوانات بتواند فناوری رباتیک زیر دریا را کاملا متحول کند. وسایل نقلیه زیردریایی بدون سرنشین، هم اکنون دو مقوله را شامل می شوند؛ وسایل نقلیه زیردریایی که به سلاح دریایی “اژدر” (Torpedo) شباهت دارند و برای مأموریت های اکتشافی راه دور مورد استفاده قرار می گیرند؛ دستگاه های کنترل از طریق دور جعبه ای که برای پشتیبانی از کشتی ها و مأموریت های زیر دریا به کار می روند. هوستون مکاترونیکز می خواهد این دو مقوله را در یک ربات قرار دهد.
“نیک رادفورد”(Nic Radford)، بنیانگذار هوستون مکاترونیکز اظهار داشت: ما دو مهارت داریم؛ فرستادن ربات ها به نواحی دور افتاده و استفاده از آنها برای انجام دادن کارهای سودمند در محیط هایی با شرایط ناملایم.
رادفورد که به مدت ۱۴ سال به بررسی و کار روی پروژه های مربوط به ربات های پیشرفته در “مرکز فضایی جانسون”(JSC) ناسا پرداخته، در اینباره اظهار داشت: اعتراف می کنم که کار در فضا، دشوارتر از کار زیر دریا است. فضا یک محیط بکر و دست نخورده است اما در مقابل، در فضای زیر دریا همه چیز پویا است.
More Stories
رئیس سازمان فضایی پاسخ داد؛ پرتاب ماهواره چمران ۱ چه آورده ای برای ایران دارد
با جریمه پلتفرم ها؛ استرالیا به جنگ اخبار جعلی می رود
جایگاه دوم جشنواره فاوا در عرصه پیامرسان ها به آیگپ رسید