Rate this post

عاشق وب: بگفته دبیر شورای عالی فضای مجازی، برای سال تحصیلی جدید آموزش ترکیبی (آموزش حضوری، مجازی، تلویزیون و بسته های آموزشی) در نظر گرفته شده و همین طور ترافیک مناسب برای شبکه شاد در سال تحصیلی جدید و تخصیص شرایط ویژه تعرفه ای برای کاربران آن اختصاص خواهد یافت.
ه گزارش ایسنا، با شیوع ویروس کرونا در کشور و تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور از اسفند ۹۸ و طولانی شدن بازه زمانی تعطیلی، مسئولان به فکر افتادند که برای جبران عقب افتادگی تحصیلی و ادامه تحصیل دانشجویان و دانش آموزان، از آموزش مجازی یا همان غیرحضوری استفاده کنند.
درحالی که ایجاد شبکه اجتماعی دانش آموزان (شاد) از سال های گذشته هم مطرح شده بود، شیوع ویروس کرونا منجر گردید استفاده از این شبکه به صورت جدی مطرح شده و بدین ترتیب از شروع سال جاری و با ادامه روند تعطیلی مراکز آموزشی، برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس به شبکه شاد منتقل شد که البته مشکلاتی همچون عدم برخورداری از اینترنت و وسایل الکترونیکی از مشکلات این طرح بود.
از طرفی قبل از این گفته شده بود سناریوهای موجود برای بازگشایی مدارس این است که اگر وضعیت شهرستان ها و کشور سفید باشد، آموزش حضوری خواهد بود. اگر وضعیت زرد باشد، آموزش ترکیبی حضوری و مجازی پیش بینی شده است و اگر وضعیت قرمز باشد آموزش مجازی در شبکه شاد ادامه پیدا می کند.

آموزش ترکیبی در سال تحصیلی جدید
در این راستا و به نقل از مرکز ملی فضای مجازی کشور، سید ابوالحسن فیروزآبادی – دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی- در نشست بررسی آخرین وضعیت سامانه شاد، بر تخصیص پهنای باند مناسب و ایجاد شرایط ویژه تعرفه مصرفی برای فعالیت دانش آموزان در سال تحصیلی جدید در شبکه شاد (شبکه دانش آموزشی کشور) اصرار کرد و اظهار داشت: با همکاری و هماهنگی تمامی دستگاه های مربوطه ترافیک مناسب برای شبکه شاد در سال تحصیلی جدید و تخصیص شرایط ویژه تعرفه ای برای کاربران آن اختصاص خواهد یافت.
وی با اشاره به اهمیت ساماندهی فضای آموزشی کشور در شرایط همه گیری ویروس کرونا اضافه کرد: شبکه آموزشی دانش آموزی در کشور باید روی سکوی (پلتفرم) مناسب با کارآمدی و امنیت بالا برای فعالیت دائمی و تداوم سیستم آموزشی ترکیبی ایجاد شود که البته این سکو جایگزین آموزش و پرورش نخواهد بود بلکه مدل نظام آموزشی تکمیلی در کشور است.
رئیس مرکز ملی فضای مجازی با بیان این که در سال تحصیلی جدید آموزش ترکیبی(آموزش حضوری، مجازی، تلویزیون و بسته های آموزشی) در نظر گرفته شده است، اظهار نمود: شرایط دسترسی یکسان برای دانش آموزان به همراه پیوست فرهنگی این شبکه ایجاد و روابط درون و برون نهاد آموزش و پرورش باید تنظیم شود.
فیروزآبادی اشاره کرد: فضای آموزشی کشور نیاز به تحول دیجیتال دارد که شبکه شاد تحول ابزاری این حوزه را فراهم نموده است اما باید در نهایت تحول دیجیتالی در این بخش صورت پذیرد.
وی با بیان این که مدل کسب وکار تمامی شبکه های آموزشی کشور باید تبیین شود، اضافه کرد: سامانه شبکه شاد که هم اکنون در سیستم آموزشی کشور فعال گردیده است به صورت زمان بندی و با ارائه تسهیلات در اختیار فعالان این حوزه قرار خواهد گرفت.
دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور با اعلان اینکه مرکز ملی فضای مجازی بعنوان نقطه کانونی در هماهنگی دستگاه های کشور در این عرصه عمل خواهد کرد، اظهار داشت: مصوبات لازم برای محتوای غنی، جلوگیری از بازماندگی تحصیلی دانش آموزان کشور، نحوه مشارکت بخش خصوصی و در نهایت دسترسی همگانی در این مرکز تدوین خواهد شد.

منبع: