Rate this post

عاشق وب: مطالعه اخیر پژوهشگران ˮبیمارستان های کودکان بنیُف دانشگاه کالیفرنیا، سان فرانسیسکوˮ(UC San Francisco Benioff Children’s Hospitals) نشان داده است از هر سه بزرگسال جوان یک نفر ممکنست با علایم شدید/حاد بیماری کووید-۱۹ مواجه شود.
به گزارش عاشق وب به نقل از ایسنا و به نقل از تک اکسپلوریست، براساس گزارش مراکز مدیریت و پیشگیری بیماری آمریکا، در صورتیکه احتمال بستری شدن بیماران بالای ۶۵ سال مبتلا به این بیماری نسبت به افراد جوان بیشتر است اما این مساله در حال تغییر کردن است چونکه پژوهشگران بتازگی اظهار کرده اند میزان لطمه پذیری در بعضی افراد جوان برای مبتلاشدن به نوع حاد این بیماری بالاتر است.
آنها دریافتند که با افزایش تعداد افراد مبتلا به این بیماری، این مساله آشکار می شود که جوان بودن نمی تواند مانع ابتلای افراد به نوع حاد این بیماری شود.
در این مطالعه پژوهشگران شاخص هایی مانند شرایط قلب، دیابت، آسم، شرایط ایمنی(مانند لوپوس، نقرس، آرتریت روماتوئید)، شرایط کبدی، چاقی و سیگار کشیدن چندین نفر را در مدت ۳۰ روز مورد بررسی قرار دادند. آنها همین طور استفاده از سیگار الکترونیکی را نیز در این شاخص ها قرار دادند چونکه تمامی آنها بر عملکرد دستگاه تنفسی و ایمنی تاثیر منفی دارند.
آنها لطمه پذیری پزشکی را مطابق هر شاخص ارزیابی کردند و دریافتند که افراد سیگاری ۱۰۰ درصد در خطر مبتلاشدن به نوع حاد این بیماری قرار داشتند و لطمه پذیر بودند.
نکته قابل توجه در بین نتایج آنها این بود که میزان لطمه پذیری پزشکی برای افراد غیرسیگاری که شش هزار و ۷۴۱ فرد بودند ۱۶.۱ درصد بود در مقابل نیز میزان لطمه پذیری در هشت هزار و ۴۰۵ فرد جوان که در بین آنها افرادی که سیگار استفاده می کردند نیز بودند ۳۱.۵ درصد بود.
طی این مطالعه پژوهشگران به بررسی داده های تهیه شده از یک نمونه ملی که شامل حدود هشت هزار و ۴۰۰ مرد و زن در سنین ۱۸ تا ۲۵ سال بود، پرداختند و نتیجه گرفتند که “آسیب پذیری پزشکی”(medical vulnerability) در مردان ۳۳ درصد و در زنان ۳۰ درصد است. تأثیر استعمال سیگار در مبتلاشدن به نوع حاد این بیماری از دیگر موارد پیشی گرفته بود و افراد سیگاری بیش از سایر افراد در معرض خطر مبتلاشدن به نوع حاد این بیماری قرار داشتند.
دکتر “سالی آدامز”(Sally Adams) نویسنده ارشد این مطالعه از بخش پزشکی بزرگسالان و جوانان دانشگاه کالیفرنیا، سان فرانسیسکو اظهار داشت: شواهد جدید نشان میدهد که استعمال سیگار با احتمال بیشتر مبتلاشدن به بیماری کووید-۱۹ شدید مرتبط می باشد و در صورت استعمال سیگار نه فقط احتمال مبتلاشدن این افراد به نوع حاد این بیماری افزایش می یابد بلکه آنها بعد از آن می بایست در بخش آی. سی. یو بستری شوند و در صورت بهبود نیافتن جان خودرا از دست می دهند.
“چارلز ایروین جونیور”(Charles Irwin Jr) یکی از پژوهشگران این مطالعه اظهار داشت: خطر مبتلاشدن به نوع حاد این بیماری درصورتی که افراد سیگاری از بررسی ها بیرون بروند نصف می شود. کوشش برای کاهش سیگار کشیدن و استفاده از سیگار الکترونیکی در بزرگسالان جوان احتمالاً لطمه پذیری جوانان را در مقابل مبتلاشدن به نوع حاد این بیماری می کاهد.
تفاوت های جنسیتی نیز در پنج شاخص لطمه پذیری مشاهده شد. احتمال ابتلای زنان به آسم در مقابل مردان(۱۰ درصد در مقابل ۷.۳ درصد)، چاق شدن(۳.۳ درصد در مقابل ۲.۶ درصد) و شرایط سیستم ایمنی آنها در مقابل مردان(۳.۲ درصد در مقابل ۱.۶ درصد) بود. اما میزان زنان جوان سیگاری در این مطالعه نسبت به مردان جوان سیگاری بطور قابل توجهی کمتر بود و همین موضوع میزان لطمه پذیری پزشکی زنان را پایین تر آورده بود به طوریکه احتمال ابتلای زنان سیگاری به نوع حاد این بیماری ۲۹.۷ درصد و احتمال ابتلای مردان جوان سیگاری به نوع حاد بیماری ۳۳.۳ درصد بود.
یافته های این مطالعه در مجله” Adolescent Health” منتشر گردید.

منبع: