Rate this post

عاشق وب: پلتفرم های استریم آنلاین محتواهای ویدئویی همچون نتفلیکس، یوتیوب، آمازون و اپل بمنظور کاهش فشار بر شبکه اینترنت، کیفیت و حجم فیلم های خودرا کاهش داده اند.
به گزارش عاشق وب به نقل از ایسنا، همزمان با شیوع گسترده ویروس کرونا، کشورهای مختلف جهان با اعمال قرنطینه و اجرای محدودیت های جدی در عبور و مرور شهروندان از آنها درخواست و تقاضا کرده اند که به هیچ عنوان سفر و تعددهای غیرضروری درون و برون شهری نداشته باشند و در خانه بمانند تا به قطع زنجیره انتقال و انتشار این ویروس خطرناک و مرگبار کمک کنند.
یکی از بزرگترین سرگرمیهای شهروندان در کشورهای مختلف در مدت زمان خانه ماندن، بدون شک استفاده از اینترنت و پلت فرم های پخش آنلاین فیلم و سریال و محتوای ویدئویی همچون نتفلیکس، یوتیوب، آمازون و اپل بشمار می رود.
حالا از آنجایی که استفاده کاربران از این سرویس ها بطور همزمان و گسترده ای به شدت بالا رفته، این شرکتها اعلام نموده اند که بمنظور کاهش فشار بر شبکه جهانی اینترنت، قصد دارند که کیفیت و حجم محتوای استریم های ویدئویی خودرا بکاهند تا تمامی کاربران به خصوص در اروپا که الان تبدیل به مرکز شروع بیماری کووید-۱۹ شده است، بدون هیچ مشکلی بتوانند در خانه خود به مشاهده و تماشای محتوای ویدیویی آنلاین بپردازند.
سخنگوی نتفلیکس در مصاحبه ای در این خصوص اشاره کرد: شرکت ما تصمیم گرفته است تا بیت ریت محتوای استریم را به مدت ۳۰ روز در سراسر اروپا کم کند و بدین ترتیب انتظار می رود که این تصمیم، ترافیک پلت فرم نتفلیکس را به میزان ۲۵ درصد در همه شبکه های اروپایی به کیفیت خوب و قابل قبولی را برای همه کاربران کاهش و نمایش دهد.
یوتیوب نیز که الان بزرگترین سرویس اشتراک ویدئو در جهان محسوب می شود، یک روز بعد از نتفلیکس اعلام نمود که با اقدام و تصمیمی مشابه، می خواهد کیفیت محتوای ویدیویی خودرا به خصوص در اروپا بطور موقت به کیفیت استاندارد و قابل قبول کم کند.
آمازون و اپل نیز با انتشار بیانیه های جداگانه ای از کاهش کیفیت محتوای استریم خود به خصوص در کشورهای اروپایی آگاهی داده اند. بعنوان مثال سخنگوی شرکت آمازون در گفت وگویی با گزارشگر گاردین اظهار داشت: از آنجایی که تعداد کاربران خانگی به سبب شیوع گسترده ویروس کرونا به شدت بالا رفته است، مدیریت دقیق سرویس ها و اپراتورهای مخابراتی از هر زمان دیگری اهمیت بیشتری پیدا کرده است، بدین ترتیب سرویس Prime Video راهکار هایی برای کاهش فشار بر شبکه اجرا کرده و در همکاری کامل با مقامات محلی و آپارات اور های سرویس دهنده اینترنتی است.

منبع: