به گزارش عاشق وب الان شرکت های متعددی در سراسر جهان وجود دارند که به دنبال یافتن راهی هستند که محصولاتی را جایگزین گوشت کنند.
به گزارش عاشق وب به نقل از ایسنا و به نقل از اینهبیتت، شرکت “شایک میتز”(Shiok Meats) به دنبال این است که جایگزینی پاک و پایدار برای محصولات دریایی پیدا کند.
این شرکت برای تولید این گوشت های دوستدار محیط زیست از سلول های بنیادی استفاده می نماید.
محققان الان در حال انجام مرحله تحقیقاتی پروژه هستند و امیدوارند که از این گوشت های مبتنی بر سلول برای تولید محصولات دریایی مانند خرچنگ و میگو استفاده کنند.
گفتنی است تولید این محصولات هنوز سال ها با مرحله تولید فاصله دارد ولی امید است که مشتریان زیادی از این گوشت ها استقبال کنند.
هدف شرکت “شایک میتز” این است که این غذای دریایی از نظر ظاهر و یا احساس کاملاً برابر گوشت نباشد و کالری بالایی هم داشته باشد.
در عوض طعم محصول کاملاً درست باشد و طعم یک غذای دریایی داشته باشد.
رئیس شرکت سازنده اظهار نمود که اساساً ما قادر نخواهیم بود یک غذای دریایی تولید نماییم که دقیقاً مانند یک جانور آبزی مانند ماهی باشد.
شایک میتز از چندین منبع بودجه تولید این محصول را تأمین کرده است. اگر مراحل تولید محصول با موفقیت پیش رود، “شایک میتز” امید دارد که آنرا در ۳ تا ۵ سال آتی در سراسر دنیا عرضه نماید که آغاز آن هم از آسیا و سنگاپور خواهد بود.